Feravino Miraz Frankovka Premium | Kroatië | gemaakt van de druif Frankovka
Feravino Miraz Frankovka Premium | Kroatië | gemaakt van de druif Frankovka
De Grote Hamersma score 9-

Feravino Miraz Frankovka Premium

2017

Rode wijn

Intens, rond en romig
Intens, rond en romig
Kroatië
Kroatië, Slavonië
Frankovka

18,50

Prijs is per fles

Tijdelijk niet beschikbaar

  • Tijdelijk niet beschikbaar
Verzenden via Post NL
Betalen via Ideal
Betalen via Mastercard
Betalen via PayPal
Vindmijnwijn vondst
Dit is een Vindmijnwijn.nl vondst

Een Vindmijnwijn Vondst is een wijn die voldoet aan tenminste één van de volgende criteria: ✓ Uitstekende prijs-kwaliteit ✓ Onontdekt in Nederland ✓ Blinkt uit in deze categorie

De bruidsschat uit Slavonië

Deze topwijn uit Kroatië heeft niet voor niets de naam Miraz (bruidsschat) gekregen. Miraz Frankovka is een rijke en krachtige wijn. Hij heeft een robijnrode kleur met paarse glans. De wijn is modern van stijl, vol en warm met merkbare maar niet overheersende tannine. Hij is intens geconcentreerd en gekruid en heeft een uitgesproken fruitigheid met aroma's van donkere kersen, pruimen en lichte vanille- en chocoladetonen.

Hoe smaakt deze wijn?

Intens, rond en romig
Intens, rond en romig
Smaak Smaak Intens, rond en romig
Intens, rond en romig
Land Land Kroatië
Streek Streek Slavonië
Druif Druif Frankovka
Domein Domein Feravino
AlcoholAlcohol14%
SpijsSpijsTournedos
InhoudInhoud75 cl 
ClassificatieClassificatieVrhunsko
HoutgerijptHoutgerijptNee

De Grote Hamersma score 9-

De Grote Hamersma score 9-

“ “

Gerijpt op Slavonisch eiken

Deze premium wijn van wijnhuis Feravino in het oosten van Kroatië is gemaakt van de Frankovka druif (ook bekend als blaufränkisch). De wijn dankt zijn bijzondere karakter aan de handmatige selectie van de druiven en de rijping in barriques gemaakt van het beroemde eikenhout uit Slavonië (niet te verwarren met het land Slovenië).

Lees meer

Lekker bij

Deze wijn is een uitstekende keuze bij wild, koeien- en geitenkaas, barbecuegerechten, lamsvlees, stoofschotels en steaks. Ideale serveertemperatuur: 16-18 graden Celsius

Lees meer

Alternatieven

Scroll