Casal Branco Capoeira tinto | Portugal | gemaakt van de druiven Cabernet Sauvignon en Castelão
Casal Branco Capoeira tinto | Portugal | gemaakt van de druiven Cabernet Sauvignon en Castelão

Casal Branco Capoeira tinto

2018

Rode wijn

Licht, fruitig en soepel
Licht, fruitig en soepel
Portugal
Portugal, Alentejo
Cabernet Sauvignon, Castelão

10,00

Prijs is per fles

  • Op voorraad:
    Binnen 2-4 werkdagen in huis
Verzenden via Post NL
Betalen via Ideal
Betalen via Mastercard
Betalen via PayPal
Vindmijnwijn vondst
Dit is een Vindmijnwijn.nl vondst

Een Vindmijnwijn Vondst is een wijn die voldoet aan tenminste één van de volgende criteria: ✓ Uitstekende prijs-kwaliteit ✓ Onontdekt in Nederland ✓ Blinkt uit in deze categorie

Stevige Cabernet Sauvignon

De kleur van deze heerlijke rode wijn is granaat rood en is gemaakt van de druiven Castelão en Cabernet Sauvignon. In de neus bloemig, met een aangenaam aroma van rijpe bessen en specerijen. In de mond, een gladde, fruitige, rijke, complexe smaak, met een lange fluweelachtige afdronk.

Hoe smaakt deze wijn?

Licht, fruitig en soepel
Licht, fruitig en soepel
Smaak Smaak Licht, fruitig en soepel
Licht, fruitig en soepel
Land Land Portugal
Streek Streek Alentejo
Druif Druif Cabernet Sauvignon, Castelão
Domein Domein Casal Branco
AlcoholAlcohol13,5%
SpijsSpijsFazant
InhoudInhoud75 cl 
ClassificatieClassificatieD.O.
HoutgerijptHoutgerijptNee

De Grote Hamersma score

“ “

Casal Branco

Casal Branco, gesitueerd aan de linkeroever van de Taag, bestaat al meer dan 200 jaar. sinds 1775. Het landgoed strekt zich uit over 1100 hectare. Hiervan is 119 hectare bezet door wijnstokken op heidegrond. Het begin van de 20e eeuw is gekenmerkt door het planten van nieuwe druivenrassen , modernisering en uitbreiding van de wijnmakerij en andere infrastructuren. Van druif tot fles, elke productiefase is zorgvuldig bewaakt door een team dat zich inzet om wijnen te produceren met een uniek karakter. Wijnmaker: Joanna Lopes.

Lees meer

Lekker bij

Heerlijk bij BBQ met je familie of vrienden, of een goede maaltijd met een grote steak, een langzaam gegaarde lamsbout, verschillende salades en als toetje met verschillen kazen op een mooie kaasplank. Aanbevolen serveertemperatuur 16º C – 18º C.

Lees meer

Alternatieven

Scroll